Sørlandsporten Næringshage

Velkommen til oss

Vi bidrar til utvikling av ideer, mennesker og bedrifter.

velkommen til oss

Vi bidrar til utvikling av ideer, mennesker og bedrifter.

 
 

Level up! Step forward! 

Under Gründeruka 2018 inviterer Sørlandsporten Næringshage og TENK InnovasjonsLAB til en spennende formiddag i østregionen. Enten du har en idé du ønsker å utvikle, eller er nysgjerrig på hvordan gå ut på et internasjonalt marked, så kan vi love deg nyttige ting å ta med på veien. Arrangementene går delvis parallelt. 

 
 

Ønsker du å videreutvikle din bedrift?

Ønsker du og bedriften din større nettverk?

Ønsker du en arbeidshverdag i et fellesskap?

Har du en gründer i magen?

 
 

Velkommen til oss!

Sørlandsporten næringshage holder til i Risør sentrum, men geografisk er vi engasjert i Risør, Vegårshei, Gjerstad og Åmli. Hos oss finner du både nyetableringer og bedrifter med lang fartstid. Vårt mål er å skape vekst og utvikling i og for våre bedrifter via næringshageprogrammet, samt trekke flere til det etablerte miljøet.

I tillegg bistår og bidrar Sørlandsporten Næringshage med flere store og små prosjekter som skal medvirke til utvikling av det generelle næringslivet i Agder.  

Lokalt har regionen et stort og unikt kompetansemiljø innen blant annet mekanisk industri, trebearbeidende industri og kunstnerisk virksomhet.

 
 
 
 

vil du bli næringshagebedrift?

 
Hjem_II.jpg
 

kontakt oss

me@spnh.no
90131794

iselinn@spnh.no
91157467

 
Å drive for seg selv og starte egen bedrift er resultat av et solid stykke arbeid, gjennomføringsevne, en god idè og et riktig nettverk.